Забавни пожелания

Няколко съвета, ако искате да направите пожеланията ви по - забавни и по - интересни. И най  - вече няколко съвета ако се опитвате да направите забавно пожелание, да не обидите някой.

За да направите някое пожелание забавни трябва да изберете правилния вид хумор. Някои хора се засягат лесно, някои хора се засягат трудно, но биха се засегнали много лесно, на точно определени теми. Интересното при хумора е, че в повечето случаи се избира комична ситуация с някакви типове хора или засягаща някаква тема. Може да срещнете хумористични истории осмиващо застрахователи, информатици или класическите блондинки. При всяко положение трябва да сте внимателни да не обидите някой. Пожеланията са създадени за да радват, а не да обиждат някой и ако не искате да постигнете обратен ефект трябва да внимавате.

Забавни пожелания за рожден ден

Ако се опитвате да направите добро пожелание за рожден ден, можете да се опитате да добавите няколко забавни мотива. Едно такова примерно пожелание би било “Благодаря, че ме покани на твоя рожден ден, за да се наям и да се напия като прасе”. Но много хора биха приели това, не забавно, а по - скоро обидно или просташко. Хубавите, забавни пожелания са тези, които няма да наранят никой и тези, които биха зарадвали.

Забавни пожелания за имен ден

Едно забавно пожелание за имен ден, би било “Бъди жива, здрава като кооперативна крава”. Пожеланието е за имен ден на момиче. За имен ден, винаги се пожелава здраве и щастие и както в посоченото примерно пожелание можете да направите някоя забавна аналогия за да постигнете забавния ефект.

Забавни пожелания за Свети Валентин

На празника на влюбените - Свети Валентин се пожелават валентинки и романтични пожелания. Пожеланията трябва да са трогващи и произлизащи дълбоко от сърцето. При този вид пожелания е най - опасно да сгафите и да пожелаете, нещо което би имало противоположен ефект. За това ние ви препоръчваме за Свети Валентин да се придържате стриктно към секцията за пожелания за Свети Валентин и да не се опитвате да правите пожеланията забавни. Намерете най - оригиналното пожелание за Свети Валентин и го напишете на красива картичка.

test
Категории : Поздрави.

One Response to “Забавни пожелания”

  1. Nina Says:

    4естит Рожден Ден!!! Желая ти щастлив да бъдеш,желая любовта да бъде с теб,в живота всичко да е песен и всичко най-красиво да е с теб!

Leave a Reply